La Màgia del Nadal i l'Il·lusió dels Reis
Nadal i Reis

A la Llar d'infants Picarol, la temporada de Nadal és sinònim de màgia, il·lusió i somriures radiants. Amb l'arribada del fred, els nostres corredors s'omplen de llums càlides i cants nadalencs que ressonen amb alegria. Cada raconet de la nostra escola a Badalona es transforma en un escenari de conte, on la fantasia dels més petits cobra vida entre decoracions brillants i l'espera entusiasmada dels Reis Mags.

La Celebració del Nadal

El Nadal és un temps de tradicions, i a Picarol, l'elaborem amb una atenció especial als detalls que fomenten l'esperit nadalenc. Les nostres aules es converteixen en tallers creatius on els infants elaboren les seves pròpies decoracions i regals, imbuïts en l'aprenentatge del valor de donar i compartir. Els nostres petits artistes pinten, enganxen i decoren, expressant la seva creativitat mentre aprenen sobre les tradicions que envolten aquesta època tan especial.

Els Reis Mags: Una Tradició Viva

L'espera dels Reis Mags és viscuda amb una emocionant anticipació. A Picarol, preparem una cavalcada especial on els infants tenen l'oportunitat de deixar les seves cartes plenes de desitjos. Aquest esdeveniment és més que una festa; és una lecció sobre la cultura i la història de la nostra terra, una ocasió per transmetre als nens la importància de les nostres arrels i les festes que ens uneixen.

Un Moment per a la Solidaritat

El Nadal és també un temps per pensar en els altres, i per això, a Picarol, ens involucrem en projectes de solidaritat. Amb campanyes de recollida de joguines i aliments, ens esforcem per assegurar que la calidesa del Nadal arribi a totes les llars. És una manera de mostrar als nens que la veritable alegria del Nadal ve de l'ajuda i el suport mutu.


Celebrem aquestes festes amb la convicció que la màgia del Nadal i l'esperança dels Reis han de ser compartides. A la Llar d'infants Picarol, cada somriure d'un infant és un recordatori del do que representa ser educadors. Aquest Nadal, us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest viatge de festa, color i alegria. 

Bon Nadal i feliços Reis a tothom!

Graduació 2022-2023
Fi de curs