Serveis

Menjador

A la Llar d'infants Picarol, el nostre menjador és el cor de l'alimentació saludable i conscient. Entenem que una dieta equilibrada és fonamental en l'etapa de creixement dels infants, per això oferim una gastronomia rica en nutrients que combina qualitat i sabor, sempre amb el respecte al ritme biològic i les necessitats individuals de cada nen i nena.

Cada àpat és preparat amb amor i cura, utilitzant productes de proximitat i de temporada, garantint així la frescor i el valor nutricional dels aliments. La nostra cuina menjador escolar segueix les directrius d'una alimentació variada i completa, que inclou totes les grups alimentaris essencials per assegurar un desenvolupament òptim dels petits.

A més de fomentar hàbits alimentaris sans, el nostre menjador escolar és també un espai d'aprenentatge i socialització, on els infants aprenen sobre l'origen dels aliments, la importància d'una alimentació sostenible i el valor de compartir temps i experiències amb els seus companys i educadors. Els nostres menus infantils són dissenyats per ser no només nutritius, sinó també per introduir als infants en el món dels sabors i textures, fomentant així una relació positiva amb el menjar.

A Picarol, cada àpat és una oportunitat per descobrir, gaudir i créixer. Volem que els nostres infants associïn l'hora del menjar amb moments de felicitat i benestar, establint així les bases per a una vida plena i saludable.

Permanència i acollida

A la Llar d'Infants Picarol, entenem que l'equilibri entre la vida professional i familiar pot ser tot un desafiament. Per això, oferim un servei excepcional de permanència i acollida que s'adapta a les necessitats de cada família. El nostre horari extendit està pensat per proporcionar als pares la tranquil·litat de saber que els seus fills estan en un entorn segur, càlid i estimulant, fins i tot fora de l'horari escolar regular.

La nostra llar flexible a Badalona està dissenyada per acollir els nens tant d'hora al matí com a la tarda, garantint que el vostre fill o filla rebi el millor cuidat possible. Els professionals de Picarol estan compromesos a crear una transició suau per als infants, amb activitats preparades que fomenten el joc tranquil i la relaxació després d'un dia ple d'aprenentatge i diversió.

El servei d'acollida infantil de Picarol també inclou un programa enriquit amb activitats educatives que complementen el nostre currículum. Des de jocs que potencien les habilitats socials fins a projectes artístics que estimulen la creativitat, cada moment de la permanència dels nens a la nostra llar d'infants és una oportunitat per aprendre i créixer.

Picarol es compromet a oferir una experiència d'acollida que no només satisfà les necessitats pràctiques dels pares, sinó que també enriqueix la vida dels nens. Amb un enfocament centrat en la inclusió, el respecte i l'amor, el nostre objectiu és assegurar que cada infant se senti acollit, estimat i preparat per explorar el món.


Piscina

A la Llar d'infants Picarol, entenem l'importància del joc i l'exercici físic en el desenvolupament saludable dels vostres fills. La nostra piscina climatitzada és el lloc perfecte on els petits de Badalona poden sumergir-se en un món d'aventura aquàtica, guiats per professionals experts en natació infantil.

Amb un enfocament pedagògic que combina la diversió i l'educació, oferim sessions de natació on els infants desenvolupen habilitats motrius essencials, com la coordinació i l'equilibri, així com la confiança i l'autonomia personal. Els nostres programes de natació estan dissenyats per adaptar-se a totes les etapes del creixement, des dels més petits que fan els seus primers xipolleigs fins als nens que ja es desplacen amb soltura per l'aigua.

Participació dels Pares: Sabem que els moments compartits en família són inoblidables, per això encoratgem als pares a formar part d'aquesta experiència aquàtica. Les sessions de natació familiar a la piscina de Picarol ofereixen l'oportunitat de crear vincles únics mentre els vostres infants aprenen i juguen.

A més, la seguretat és la nostra màxima prioritat. La piscina de Picarol està equipada amb les millors instal·lacions i complim amb tots els estàndards de seguretat per garantir que l'experiència de natació sigui no només educativa i divertida, sinó també segura.

Descobriu l'alegria de veure els vostres infants nedar en un entorn segur i afectuós. La piscina de Picarol no és només un servei més, és un compromís amb el benestar i la felicitat dels vostres fills. Contacteu-nos avui mateix per saber més sobre els nostres programes de natació i com podeu formar part d'aquesta experiència.

Beneficis de la Natació: Els experts coincideixen que la natació és un dels esports més complets, i a Picarol, els vostres fills podran gaudir dels seus múltiples beneficis: millora de la capacitat pulmonar, enfortiment muscular, i estímul de la coordinació psicomotriu. Aquestes habilitats són fonamentals i acompanyaran els vostres fills durant tot el seu desenvolupament.

Inclusivitat

Entendre la importància de l'Inclusivitat i l'accessibilitat per a infants amb discapacitat física i sensorial és fonamental per a la Llar d'infants Picarol de Badalona. La nostra missió és crear un entorn on tots els infants puguin aprendre i créixer junts, indiferentment de les seves capacitats individuals.

En Picarol, estem orgullosos d'oferir un espai on l'accessibilitat és una realitat. Les nostres instal·lacions estan dissenyades i adaptades per garantir que cada infant tingui la mateixa oportunitat d'explorar i participar en totes les activitats. Des dels accessos sense barreres arquitectòniques fins a materials didàctics especialitzats, la nostra llar està equipada per satisfer les necessitats de tots els nens i nenes.

El nostre equip de professionals especialitzats en educació inclusiva treballa incansablement per a proporcionar un suport individualitzat, assegurant que tots els infants, independentment dels seus reptes únics, puguin prosperar en un ambient que valora la diversitat i promou la igualtat. A través d'estratègies pedagògiques inclusives, promovem una cultura de respecte i comprensió, on la diferència és vista com una font d'enriquiment i no com una barrera.

La Llar d'infants Picarol s'ha compromès a ser un model d'integració i inclusió, on l'empatia i l'atenció personal són la clau per a un desenvolupament harmoniós. Estem dedicats a construir un futur més acollidor i comprensiu, on cada infant pugui sentir-se valorat i connectat amb la seva comunitat. La nostra visió és que cada petit pas cap a la inclusivitat és un gran salt cap a una societat més justa i amorosa.