Qui som?

La Llar d'infants Picarol de Badalona és més que una simple llar; és un viver d'experiències i coneixements on cada infant es desenvolupa plenament en harmonia amb la natura i la societat. La nostra història és un testimoni de l'amor i la dedicació que posem en l'educació dels més petits, una passió que es reflecteix en cada joc, cada cançó i cada activitat que realitzem.

Inspirats pels principis de la pedagogia verda, integrem els mètodes educatius Montessori i Waldorf, reconeguts mundialment per la seva capacitat de fomentar la independència, la creativitat i el respecte per l'entorn. El Mètode Montessori és el pilar de la nostra educació sensorial i pràctica, on cada infant és el guia del seu propi aprenentatge. Aquest enfocament es centra en respectar el ritme individual de cada nen, proporcionant-li un entorn ric en materials educatius que inviten a l'exploració i a l'experimentació autònoma.

La Pedagogia Waldorf complementa aquesta visió amb la seva èmfasi en la creativitat i la imaginació. Creiem fermament que a través del joc lliure i l'interacció amb la naturalesa, els nens poden desenvolupar un sentit profund de bellesa i un vincle emocional amb el món que els envolta. Les nostres aules i espais exteriors estan dissenyats per ser un reflex d'aquesta filosofia, on els colors, les textures i els elements naturals són part integrant de l'ambient d'aprenentatge.

Els beneficis d'aquests mètodes són innombrables: des del desenvolupament de la motricitat fina i la coordinació en els més petits fins a la capacitat de resolució de problemes i la pensada crítica en els més grans. Cada dia a Picarol és una oportunitat per a que els infants creixin com a persones competents, segures i equilibrades, preparades per afrontar els desafiaments del futur.

El nostre compromís amb aquests mètodes pedagògics s'estén més enllà de l'aula. L'equip d'educadors de Picarol és un grup d'individus altament qualificats i contínuament formats en les últimes tendències educatives, assegurant que cada infant rebi la millor atenció i els recursos més innovadors disponibles.

A Picarol, cada infant és una estrella que brilla amb llum pròpia. El nostre objectiu és il·luminar el seu camí amb coneixement, amor i alegria, assegurant que cada passa que donin sigui ferma i plena de confiança. Ens honora poder formar part del viatge únic de cada un dels nostres petits alumnes, i estem emocionats per continuar aquesta bella tasca que és educar les futures generacions.


Beneficis d'asistir a una llar d'infants autoritzada

Assistir a una llar d'infants autoritzada no només enriqueix el desenvolupament educatiu dels més petits, sinó que també obre la porta a ajudes econòmiques per a les famílies. La Generalitat de Catalunya i l'Agència Tributària ofereixen subvencions i deduccions fiscals que faciliten l'accés a aquests serveis essencials, alleujant la càrrega financera i promovent la igualtat d'oportunitats en l'educació infantil. Aquestes mesures representen un suport tangible per a les famílies que busquen la millor atenció i formació per als seus fills en els anys més formatius de la seva vida.

Per a més detalls sobre les subvencions i deduccions aplicables, les famílies haurien de consultar els recursos disponibles a les pàgines oficials del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i de l'Agència Tributària per conèixer tots els requisits i procediments necessaris per a l'obtenció de les mateixes.

Enllaços d'interès

Generalitat de Catalunya
Agència Tributària
Altres

On som?

S'ha d'especificar una direcció perquè un mapa sigui incrustat