Graduació 2022-2023
Fi de curs

La celebració de final de curs a la nostra llar d'infants no és només un adéu a un any ple d'aprenentatges i experiències, sinó també una festa de l'alegria i el creixement compartit. A mesura que tancàvem el curs 2022-2023, vam voler reflexionar sobre els moments viscuts i celebrar els assoliments dels nostres petits grans herois.

Un Any Ple de Descobertes

El curs 2022-2023 ha estat un viatge emocionant ple de descobertes, jocs, rialles i, sobretot, molt aprenentatge. Des dels primers passos en l'autonomia personal fins a la introducció al món fascinant de les lletres, els números, els colors i les formes, cada infant ha fet un viatge únic i enriquidor. En aquest camí, han après no només coneixements acadèmics sinó també valors com la solidaritat, el respecte i l'amistat.

Una Festa per Recordar

Per celebrar aquests assoliments, vam organitzar una festa de final de curs que serà recordada com una de les més especials. El pati de l'escola es va transformar en un escenari colorit on els infants, vestits amb les seves millors gales, van ser els protagonistes. A través de cançons, danses i representacions teatrals, van demostrar tot el que han après durant el curs, deixant bocabadats a famílies i educadors.

La participació activa de les famílies va ser una peça clau en l'èxit d'aquesta celebració. Junts, vam compartir un pícnic comunitari on les rialles, les converses i les delícies culinàries van ser les protagonistes. Aquest moment va servir no només per tancar un capítol, sinó també per estrenyer els lligams de la nostra comunitat educativa.

Mirant cap al Futur

Mentre diem adéu al curs 2022-2023, també mirem cap al futur amb esperança i il·lusió. Cada final de curs és també un començament, l'inici d'una nova aventura plena de reptes i oportunitats. Estem convençuts que els nostres infants estan preparats per encarar aquests nous camins amb la curiositat, la valentia i la joia que els caracteritza.

Volem agrair a totes les famílies per la seva confiança, suport i participació activa en la vida de l'escola. Sense vosaltres, no seria possible crear un entorn tan ric i estimulant per als nostres infants. Junts, hem fet d'aquest curs una experiència inoblidable.

Ens veiem al setembre, preparats per començar un nou curs ple de sorpreses, aprenentatge i, sobretot, molt creixement. Fins llavors, desitgem a tots un estiu ple de descans, diversió i moments feliços en família.

Bon estiu a tothom!


Carnestoltes