Metodologia

Jugar estimula la creativitat, la intel·ligència i les capacitats socials. La llar facilita als nens i nenes propostes de joc i d’experimentació per aconseguir aprenentatges que els ajudaran en el seu desenvolupament.

La llar proporciona els materials adequats a cada edat per acompanyar els infants en el seu propi desenvolupament. Són els nens i nenes que van construint el seu coneixement a partir  d’activitats basades en el joc.

Els espais de la llar volen ser rics d’oportunitats d’aprenentatge. A la nostra llar comptem amb espais diferents com les aules, l’obrador, racons de natura i un pati gran i assolellat. 

A la llar també donem importància a l’adquisició d’hàbits i rutines necessàries per la vida dels nens i nenes.

Al mateix temps, fomentem el treball per projectes, que molt sovint tenen a veure amb les festes i celebracions que ens són properes.  D’aquesta manera, treballem totes les àrees de coneixement i alhora  transmetem una informació i una vivència que respon a les nostres tradicions.

A més a més, ens agrada descobrir l’entorn més pròxim: fem sortides i excursions. Gaudim quan sortim a passejar, al carrer i a conèixer les coses que ens envolten com el mercat, la fira, la deixalleria mòbil, la granja…

També ens apropem a altres llengües: fem diferents activitats per introduir els nens i nenes a l’aprenentatge de l’anglès.

I el juliol, oferim un curset de natació.